top of page
  • Writer's pictureTop Media

Top Media piedalās Google partneru samitā

Top Media, kā viena no Google partneru aģentūrām, piedalījās Google samitā “CEE Agency Summit 2023”, kas no 2023. gada 23. - 25. oktobrim norisinājās Polijas galvaspilsētā Varšavā. Uz šo pasākumu tika ielūgti Google mārketinga partneri CEE reģionā (Centrāleiropa un Austrumeiropa).


Google

CEE aģentūru samits ir prestižs ikgadējs notikums Google partneru aģentūrām. Arī šogad Google sniedza iespēju aģentūrām izzināt Google redzējumu nākamajam gadam. Pasākuma laikā aģentūras uzzināja jaunākās AI tendences un to, kā tās efektīvi izmantot pašizaugsmei, smeļoties iedvesmu no labākajiem nozares pārstāvjiem.


AI & Ads

Šis nav pirmais gads, kad Top Media komanda apmeklē Google partneru samitu. Katru gadu komanda iegūst jaunas zināšanas, lai varētu attīstīt savu aģentūru. Šis pasākums ir nozīmīgs vairāku iemeslu dēļ:


Jaunākie dati - pasākums sniedz jaunāko informāciju par reklāmas un digitālā mārketinga nozares tendencēm, kā arī izklāstu par Google produktu un pakalpojumu atjauninājumiem. Digitālais mārketings ir joma, kur viss strauji mainās, tāpēc svarīgi būt informētam.


Tīklošanas iespējas - pasākums mudina veidot kontaktus un sadarbību starp aģentūrām un Google pārstāvjiem. Tas rada jaunas biznesa iespējas un projektus, veicinot vērtīgas partnerattiecības.


Produktu demonstrācijas - Google demonstrē savus jaunākos produktus un rīkus, palīdzot aģentūrām labāk izprast un izmantot tos savu klientu labā. Šis ieskats var dot aģentūrām konkurētspējīgas priekšrocības.


Iedvesma - pasākuma uzrunas un paneļdiskusijas iedvesmo aģentūras meklēt jaunas, radošas pieejas digitālajam mārketingam. Iedvesma ir galvenais inovāciju virzītājspēks nozarē.


Google Partners

Top Media komanda atzīst, ka Google CEE aģentūru pasākums ir ļoti vērtīgs, jo piedāvā aģentūrām piekļuvi jaunākajai informācijai, sniedz iespēju pilnveidoties, mudina veidot jaunus kontaktus un sadarbības, sniedz ieskatu Google produktos un iedvesmu, kas viss ir svarīga nepārtraukti mainīgajā digitālā mārketinga un reklāmas pasaulē.

47 views0 comments
bottom of page