top of page
  • Writer's pictureTop Media

Jaunā Google Mārketinga Platforma

Pirmdien, 17. septembrī, Varšavā pulcējās digitāla mārketinga speciālisti, lai iepazītos ar jauno Google Mārketinga Platformu (GMP). Uz pasākumu bija aicināti Centrālās un Austrumeiropas vadošo aģentūru pārstāvji, tostarp arī Top Media.

Jaunā Google Mārketinga Platforma jeb GMP agrāk bija pazīstama kā DoubleClick. Kā iepriekš ziņojām, Google šogad piedzīvoja plaša spektra pārmaiņas, kad populārā PPC platforma AdWords kļuva par Google Ads. Turpretī DoubleClick un citu rīku apkopojums nu ir kļuvis par ‘Google Marketing Platform’. Vairāk par šīm pārmaiņām vari izlasīt te.

Uz Varšavu bija devies mūsu viens no zinošākajiem un pieredzes bagātākajiem speciālistiem Artis.


Par pasākumu Artis stāsta:

‘Google speciālisti iepazīstināja ar jaunākajām tendencēm un iespējām kādas paver “programmatic” rīks – Display&Video 360 (iepriekš zināms kā Doubleclick Bid Manager).

Šobrīd notiek aktīva rīka pilnveidošana un funkciju paplašināšana, kā arī ir plānot vienkāršot “programmatic” reklamēšanas iespējas. Rīku – Campaign Manager, Studio un Audience Center iespējas tiks pakāpeniski pārceltas uz Display&Video 360. Lietotājam tas nozīmē, ka izmantojot vienu platformu, darbus varēs paveikt ātrāk un efektīvāk.

Īpaša uzmanība tika pievērsta “Google Cloud for Marketing” platformai, kas kā vienota sistēma spēj vienkopus savākt datus no dažādiem avotiem, iegūstot dziļāku izpratni par pircēju un izmantot šo informāciju automatizācijas procesos.

Google komanda turpina strādāt pie tā, lai jaunā Google Mārketinga Platformas ekosistēma būtu pasaulē visplašākā un funkcionālākā mārketinga platforma, tā skaidri iezīmējot nākotnes vīziju digitālajā mārketingā.

Lielākā pasākuma daļa tika veltīta tehniskām niansēm – kā pareizi uzstādīt reklāmas kampaņas, kā strukturēt kontu, kādu stratēģiju izvēlēties, kā atlasīt mērķauditoriju un izveidot atskaites. Protams, tika sniegti labākie piemēri un izklāstīta speciālistu pieredze.’

Arī turpmāk Top Media komanda izmantos plašās Google Ads un Marketing Platformas iespējas, nodrošinot mūsu klientiem augstākā līmeņa digitālā mārketinga pakalpojumus.

 

Ja arī Jūs vēlaties efektīvi izmantot plašās digitālā mārketinga iespējas,  sazinieties ar mūsu komandu un kopīgiem spēkiem atradīsim Jums atbilstošākos risinājumus. Lai uzzinātu aktuālāko informāciju par nozares jaunumiem, piesakies Top Media jaunumu ziņojumiem!

[vc_column_inner width=”1/2″][vc_btn title=”Sazināties!” shape=”square” color=”sky” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Ftopmedia.lv%2Fkontakti|||”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_btn title=”Pieteikties!” shape=”square” color=”sky” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Ftopmedia.lv%2Fpiesakies-jaunumiem%2F|||”]

23 views
bottom of page