top of page
  • Writer's pictureTop Media

Īpašais piedāvājums: Vakcīna pret dīkstāvi

Updated: Apr 7, 2020

Ekonomiskās aktivitātes apsīkums, ko izraisījis vīruss un ar to saistītie ierobežojumi, ir skāris lielu daļu Latvijas uzņēmumu. Arī Top Media šobrīd ir vairāk brīva laika kā ierasts. Taču mums nepatīk bezdarbība. Mēs nevēlamies noskatīties, kā panīkst daudzi perspektīvi biznesi. Tādēļ sev un jums gribam piedāvāt "Vakcīnu pret dīkstāvi" - 30 līdz 50 procentu atlaidi tiem digitālā mārketinga pakalpojumiem, kas var palīdzēt uzņēmumiem strauji pielāgoties jaunajiem apstākļiem.

1. Interneta reklāmas kampaņu auditam

Mūsu vadošie speciālisti rūpīgi iedziļināsies un novērtēs jūsu šā brīža kampaņu mērķus, kontu iestatījumus, izmantotos risinājumus un sasniegtos rezultātus. Audita rezultātā saņemsiet detalizētu situācijas novērtējumu un ieteikumu sarakstu, kuru īstenošana palīdzēs uzlabot jūsu kampaņu efektivitāti, izmaksas un biznesa rezultātus gan īstermiņā, gan ilgākā laika posmā.


2. Google Analytics konta auditam

Mūsu datu analītikas eksperti veiks jūsu Google Analytics konta uzstādījumu detalizētu izpēti un novērtējumu, pārliecinoties, ka visi nepieciešamie dati no dažādiem kanāliem tiek korekti saņemti, saglabāti un interpretēti. Jūs saņemsiet skaidrus ieteikumus datu kvalitātes uzlabošanai, kā arī pārliecību, ka uz jūsu rīcībā esošo datu pamata var droši pieņemt biznesa lēmumus.

3. Interneta reklāmas kampaņu sagatavošanai

Izveidosim un/vai nokonfigurēsim jūsu Google Ads, Facebook Ads, Yandex.Direct vai citas digitālās platformas reklāmas kontu atbilstoši jaunākajiem nozares standartiem un konkrētās platformas rekomendācijām, kā arī sagatavosim jūsu kampaņu publicēšanai izvēlētajai mērķauditorijai.


4. Sociālo mediju pārvaldībai

Top Media labākie tekstu autori un dizaina speciālisti palīdzēs sagatavot jūsu biznesa mērķiem atbilstošu komunikācijas plānu un nodrošināt regulāru, kvalitatīvu saturu, kā arī operatīvas atbildes uz klientu jautājumiem un komentāriem jūsu uzņēmuma Facebook un Instagram profilos.

Kā izmantot "Vakcīnu pret dīkstāvi"? Aicinām sazināties ar Top Media, rakstot uz vakcina@topmedia.lv vai zvanot +371 25705777.

Aprakstiet savu situāciju un vajadzību, un mēs darīsim visu, lai piedāvātu tai ātru un efektīvu risinājumu.

250 views
bottom of page