top of page
  • Writer's pictureTop Media

Google Luxury Next

Updated: Mar 23, 2020

No 28. līdz 29. maijam Dublinā, Īrijā, norisināsies vērienīgs Google pasākums “Luxury Next”, kas ir veltīts luksusa industrijai. Mēs, digitālā mārketinga aģentūra “Top Media”, kopā ar mūsu VIP klientiem dosimies uz turieni, lai uzzinātu jaunākās digitālās tendences šajā industrijā.


“Luxury Next” ir divu dienu pasākums, kas sniegs ieskatu tādos jautājumos kā luksusa preču/pakalpojumu patērētāju piesaiste, zīmola komunikācija ar auditoriju, izmantojot dažādus digitālos kanālus, kā arī mākslīgā intelekta izmantošana, lai sasniegtu patērētājus.

“Luxury Next” pasākumā uzstāsies virkne dažādu Google ekspertu un speciālistu: produktu speciālists Christoph Gringmuth, Google Marketing Platform menedžeris Thibaut Martin, konsultants no YouTube Guvanch Meredov, auditorijas un automatizācijas pārdošanas speciālists Adrien Beuriot, Google luksusa industrijas vadītāja Maria McClay un citi pieredzējuši eksperti digitālo risinājumu jomā.


Tāpat pasākuma laikā tiks apskatītas tādas tēmas kā ilgtspējīga mode, inovācijas, luksusa industrijas nākotne, video spēks un citas tendences luksusa preču/pakalpojumu industrijā.

12 views
bottom of page