top of page
  • Writer's pictureTop Media

Vai internets Tev melo?

Aktuālākie jaunumi digitālajā mārketingā martā! Kas šomēnes aktuāls? Lasi raksta turpinājumā!


Draugiem.lv iegūst popularitāti Krievijā


Pēc Facebook un Instagram nobloķēšanas Krievijas teritorijā, negaidītu renesanci piedzīvojis Latvijas sociālais tīkls Draugiem.lv. Rīta Avīze ziņo, ka martā portāla krievu valodas versijas lietotāju skaits pieaudzis 7 reizes. Lai ciemiņus no Krievijas noturētu ilgtermiņā, portāls plānojot atjaunot populārās spēles "Ferma" darbību, kā arī samazināt maksu par profila apmeklējuma statistiku līdz 20 eiro centiem jeb 3 miljoniem rubļu.


Sociālo tīklu ausis Tavā kabatā

Vai arī Tev ir gadījies tā, ka skaļi apspried kādu tēmu, bet pēc mirkļa jau telefonā ieraugi apspriestajam atbilstošu reklāmu? Pasaules lielākie sociālie tīkli jau vairākus gadus testē iespēju reklāmu saturu pielāgot cilvēku sarunām, izmantojot mobilo telefonu mikrofonu. Jau tuvākajā laikā šāda iespēja tikšot piedāvāta visiem reklāmdevējiem.


Tava uzņēmuma reklāma uz jaunākās plates

Mūziķiem saprotot, ka ar Spotify vien izdzīvot neizdosies, arvien populārāka atkal kļūst albumu izdošana vinila plašu formātā. Šis jau gandrīz izzudušais ierakstu formāts šobrīd kļuvis par straujāk augošo pasaulē. Sekojot tendencēm, Top Media turpmāk saviem klientiem piedāvās reklāmu izvietošanu ne tikai internetā, bet arī uz vinila albumu vāciņiem. Reklāmas laukumu skaits būs ierobežots!


Bet, lai nebūtu jāviļas sava uzņēmuma digitālo reklāmas kampaņu rezultātos, ir vērts šo kampaņu pārvaldību uzticēt Top Media. Mums ir 20 sertificēti reklāmas speciālisti, 14 gadu pieredze nozarē, desmitiem laimīgu klientu un Premier Google Partner statuss. Atver topmedia.lv un uzzini vairāk.

13 views
bottom of page