top of page
  • Writer's pictureTop Media

Kas ir Google Ads?

Updated: Mar 23, 2020

Digitālā mārketinga speciālisti, pamostoties pat 2.00 naktī, varētu izstāstīt, kas ir GA. Tomēr kas ir Google Ads un ko tas nozīmē uzņēmējiem, kuri vēlas reklamēt savu preci vai pakalpojumu?


1. Google Ads ir Google online jeb tiešsaistes reklāmas programma, ar kuras palīdzību var veidot reklāmas internetā, lai sasniegtu cilvēkus tieši tad, kad viņus interesē uzņēmuma piedāvātie produkti un pakalpojumi.

kas ir google ads

Kas ir Google Ads?


2. Google Ads var izmantot, lai reklamētu biznesu, palīdzētu pārdot produktus vai pakalpojumus, palielinātu mājaslapas apmeklētāju skaitu.

kas ir google ads

Google Ads palīdz reklāmēt uzņēmuma produktus vai pakalpojumus


3. Google Ads konti tiek pārvaldīti tiešsaistē, tāpēc jebkurā laikā ir iespējams izveidot un mainīt reklāmas kampaņas, ieskaitot reklāmas tekstus, iestatījumus un budžetu.


4. Nav minimālo tēriņu, un ir iespējams pašam noteikt un kontrolēt savu reklāmas budžetu. Ir iespējams izvēlēties, kur parādās jūsu reklāma, iestatīt atbilstošu budžetu un viegli izvērtēt reklāmas atdevi.


Kā attīstīt savu biznesu ar Google Ads palīdzību?

Mārketinga mērķu sasniegšana

Izmantojot dažādus reklāmas formātus un funkcijas, ir iespējams pielāgot reklāmas dažādiem biznesa mērķiem, piemēram, pievienot reklāmām pogu “Zvanīt”, lai iegūtu vairāk zvanu, vai izmantot video reklāmas, lai iepazīstinātu ar savu zīmolu.


Atslēgvārdu izmantošana

Veidojot reklāmas Google meklēšanas tīklā, ir iespējams izvēlēties atbilstošus atslēgvārdus, lai palīdzētu reklāmām “nokļūt” pie cilvēkiem, kuri meklē saistītus vārdus. Tāpat ir iespējams izvēlēties rādīt reklāmas noteiktā dienas laikā un norādīt atrašanās vietu un valodu.

reklāmas internetā

Mērķauditorijas atrašanās vietas norādīšana


Savas mērķauditorijas izzināšana

Izvietojot Google Ads  dažādās vietnēs, mobilajās lietotnēs vai YouTube, ir iespējams sasniegt tieši jūsu izvēlēto mērķauditoriju, izvēloties to pēc vecuma, interesēm un apmeklēto mājaslapu veidiem.


Maksa tikai par rezultātiem

Jūs izlemjat, cik lielu summu vēlaties tērēt, un maksājat tikai tad, kad kāds mijiedarbojas ar jūsu reklāmu, piemēram, noklikšķinot uz teksta reklāmas vai noskatoties video reklāmu.

kas ir google ads

Reklāmas internetā palīdz klientiem sasniegt arī fizisko veikalu


Reklāmas atdeves novērtēšana

Ir iespējams ātri izsekot savas reklāmas efektivitāti un veikt izmaiņas, lai uzlabotu rezultātus.


Reklāma dažādās platformās

Sasniedziet savus klientus neatkarīgi no viņu atrašanās vietas: datoros, planšetdatoros, mobilajos tālruņos un mobilajās aplikācijās.

reklamēt uzņēmumu

Kad reklamējat savas preces vai pakalpojumus, izmantojot Google Ads, jūs veicat ieguldījumu savā biznesā. Lai to darītu pareizi un efektīvi, aicinām izmantot speciālistu pakalpojumus. Sazinieties ar mums, lai sīkāk uzzinātu par Google Ads iespējām Jūsu biznesam!

674 views
bottom of page