top of page
  • Writer's pictureTop Media

Izstāde Riga Comm 2017

Ķīpsalā, 9. un 10. novembrī, pulcēsies tie, kas interesējās par biznesa tehnoloģijām, inovācijām un jaunumiem digitālajā vidē. Biznesa tehnoloģiju un inovāciju izstāde Riga Comm šogad notiks jau ceturto reizi, veicinot modernizāciju uzņēmumos, organizācijās, valsts un pašvaldību iestādē un piedāvājot risinājumus efektīvākam darba procesam, izmantojot jaunākās tehnoloģijas.

Kopā plānoti 12 dažādi notikumi, tostarp IT risinājumu izstāde, ‘Executive forums‘, Lietu interneta konference un daudzi citi. Pasākums sadalīts vairākās zonās un skatuvēs, dodot iespēju apmeklēt ne tikai dažādu uzņēmumu stendus, bet arī piedalīties konferencēs, iegūt jaunas zināšanas un kontaktus. Uz “Galvenās skatuves” kāps speciālisti, kas pārzina tādas tēmas kā kiberdrošība, sociālā inženierija, alternatīvās enerģijas risinājumu tendences un citas ar inovācijām saistītas tēmas. Turpretī, ‘Nākotnes skatuve’ pulcēs tos, kurus interesē mākslīgais intelekts un tā piedāvātās iespējas.

Mums, Top Media komandai, īpaši aktuāla ir ‘Digitālā mārketinga skatuve’. Ne tikai tāpēc, ka esam šīs nozares pārstāvji, bet arī tāpēc, ka mūsu vadītājs Mārtiņš Kažemaks un speciālists Gundars Grāpis atklās pasākumu, daloties pieredzē par biznesa attīstību digitālajā vidē.

Nenokavē – 9. novembrī, plkst. 10.40, Digitālā mārketinga skatuve.

Kādēļ vēl ir vērts nākt uz izstādi?

Šāda tipa izstādes pulcē tos, kuri ne tikai ikdienā strādā nozarē, bet interesējas par noteiktām tēmām, tas nozīmē, ka ir iespēja satikt plaša profila speciālistus, uzzināt jaunumus un gūt iedvesmu. Šī ir lieliska iespēja ieskatīties nozares darbībā un dibināt noderīgus kontaktus.

Apmeklējiet Top Media stendu (A20) un satieciet mūsu komadu. Būs iespēja konsultēties ar speciālistiem, kas ikdienā strādā ar dažādām platformām kā Google AdWords, Facebook, Bing un citām. Ja jums jau ir AdWords konts, tad izstādes laikā veiksim tā bezmaksas auditu un konsultēsim par efektivitātes uzlabošanas iespējām. Ja līdz šim neizmantojat maksas reklāmas internetā, kopīgi atradīsim biznesam atbilstošākos digitālā mārketinga risinājumus.

Bet, ja vēlieties mūs satikt individuāli, sazinieties ar mums un sarunājiet tikšanos!

5 views
bottom of page