top of page
  • Writer's pictureTop Media

Digitālā mārketinga stratēģija - uzņēmumu veiksmes atslēga internetā

Updated: 4 days ago

Uzņēmumu galvenie mērķi digitālajā vidē ierasti ir zīmola atpazīstamības palielināšana izvēlētajā mērķauditorijā un, protams, savu produktu vai pakalpojuma pārdošanas veicināšana.Kā efektīvi un sistemātiski tos sasniegt?


Atbilde ir vienkārša - veiksmīga digitālā mārketinga stratēģija!

Pareizi izstrādāta stratēģija sniegs atbildes uz būtiskākajiem jautājumiem - kuros tirgos un kādām auditorijām uzņēmumam prioritāri reklamēties, kuri ir nozīmīgākie konkurenti un kā tie sevi pasniedz, kādus reklāmas un mārketinga kanālus būtu visefektīvāk izmantot, kā arī cik daudz nepieciešams investēt izvirzīto mērķu sasniegšanai.


Top Media profesionāļu komanda ik dienu nodarbojas ar rezultatīvu digitālā mārketinga stratēģiju izstrādi. Mēs esam zinoši par jaunākajām tirgus tendencēm un mārketinga niansēm, ar plašu pieredzi kampaņu īstenošanā Latvijas un daudzos pasaules tirgos, kā arī regulāri saņemam aktuālos datus no mūsu partneriem - Google, Facebook, un Bing.


Top Media digitālā mārketinga stratēģija ietver sekojošus elementus:

  • Klienta produktu vai pakalpojuma tirgus izpēte, industrijas tendenču, potenciāla un konkurences līmeņa noteikšana, izmantojot ekskluzīvus instrumentus no Google eksporta aģentūru programmas datu avotiem;

  • Klientu pozīcijas identificēšana pret konkurentiem, to mārketinga stratēģiju un komunikācijas aktivitāšu analīze;

  • Atbilstošāko komunikācijas kanālu atrašana, ņemot vērā reģionālos, sociālos un valodu faktorus;

  • Industrijas labākās prakses analīze un pielāgošana klienta stratēģijai;

  • Klienta mājas lapas lietojamības (UX) audits un rekomendācijas tās uzlabošanai, kā arī piemēri (gan efektīvi, gan neveiksmīgi) no industrijas konkurentiem;

  • Uņēmuma veiktspējas un izpildes rādītāju (KPI) noteikšana pēc labākajiem mārketinga standartiem;

  • Reklāmas budžeta prognozes - 3 dažādas budžeta variācijas un sagaidāmie rezultāti, ar iespēju izvēlēties vēlamos rezultātus un ieguldījumu;

  • Detalizēts laika plāns ar konkrētajām aktivitātēm mērķu sasniegšanai.

Uztici savas digitālā mārketinga stratēģijas izveidi Top Media un mēs atradīsim piemērotākos kanālus, instrumentus, komunikācijas ziņojumus un tirgus tendences, lai Tavs uzņēmums spētu sekmīgi sasniegt vēlamos mērķus un rezultātus. Tā ir mūsu misija, pienākums, specialitāte un pat aizraušanās!


Nepieciešama papildus informācija? Esam gatavi to sniegt! Sazinies ar Top Media speciālistiem un piesakies uz konsultāciju, lai sasniegtu uzņēmuma mērķus jau šodien!



373 views
bottom of page