top of page
  • Writer's pictureTop Media

Acis iet skolā

Updated: Mar 31, 2020

Pavisam nesen mūsu birojā sagaidījām ne tikai klientus un sadarbības partnerus, bet arī kādus neparastus ciemiņus. Pie mums viesojās sociālās kampaņas “Acis iet skolā” pārstāvji un kampaņas zvaigzne – topošais suns-pavadonis Joko.


Izrādās, ka Latvijā ir 9478 cilvēki ar redzes traucējumiem. Uz 677 cilvēkiem ir tikai viens suns-pavadonis. Sociālā kampaņa “Acis iet skolā” piedāvā sociāli atbildīgu uzņēmumu kolektīviem iepazīties ar tādiem suņiem-pavadoņiem klātienē.


Arī mēs iepazināmies ar Joko, kas ir uzņemta servisa suņu skolā, kur viņa tiek apmācīta palīdzēt neredzīgiem cilvēkiem – izpildīt komandas, atpazīt šķēršļus un brīdināt par tiem saimnieku. Latvijā suņus-pavadoņus var redzēt diezgan reti, bet tie varētu palīdzēt simtiem neredzīgu cilvēku. Lai apmācītu šādus suņus, ir nepieciešami finansiāli līdzekļi.


Ziedojot konkrētu summu Joko studijām, ir iespējams ne tikai izdarīt labu darbu un palīdzēt tiem, kuri neredz, bet arī iegūt jautru mini pasākumu ar Joko un viņas draugu viesošanos uzņēmuma telpās. Arī mēs ziedojām šai kampaņai konkrētu naudas summu un sagaidījām šos jaukos viesus mūsu birojā.


Aicinām visus uzņēmumus un privātpersonas pieteikties šai kampaņai un ziedot suņu-pavadoņu apmācībām, lai palīdzētu cilvēkiem, kuri neredz. Vairāk informācijas par biedrību un sociālo kampaņu atradīsi viņu mājaslapā www.acisietskola.lv

31 views
bottom of page